Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Barbecue kyllingelår

Barbecue kyllingelår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Barbecue kyllingelår, billede 4 Barbecue kyllingelår, billede 1 Barbecue kyllingelår, billede 2 Barbecue kyllingelår, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 gram Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
   
  Marinade:
280 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Barbecue krydderi
lidt Chili, stødt
0.5 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 dl. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Marinaden blandes og kyllinglårene vendes heri.

De lægges i et ildfast fad og stilles i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn i 30-40 min, til kødet er gennemstegt. Pas på de ikke bliver for mørke.

Serveres med brød, ris eller kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (32 stemmer)

Opskriften er vist 83381 gange,
og udskrevet 1923 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10226 (2434 kcal)
KJ pr. Pers. 2556 (608 kcal)
Vægt ialt 2040 gram
Vægt pr. Pers. 510 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 501 KJ (119 kcal)
Protein 11.1 gram
Fedt 7.2 gram
Kulhydrat 2.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Linea  -  2014-04-06 16:28:24
Der skal sukker/sødemiddel i marinaden!!!

Linea  -  2014-04-06 15:40:16
Marinaden smager godt, men al for surt. Der skal noget sukker/sødemiddel i :)

Dorthe  -  2012-01-17 09:57:35
Mon ikke der er en fejl i opskriften? Måske skal det være 2 spsk hvidvinseddike, jeg ville da aldrig putte så meget som 2 dl eddike i en marinade, det lyder da helt hen i skoven! Prøver den i aften - med meget mindre eddike!

  -  2012-01-14 17:22:44
Det er bare noget alle bryder sig om det med hvor stor din poition skal være er da noget man sagtens kan finde ud af ellers er man en Klovn

Katrine  -  2011-07-20 15:50:34
Halløj. Øhm...den er jo kun til 4 personer, men vi bliver 9 personer? -syntes i at jeg bare skal 3-dobbelt den?:-D

-  -  2011-04-11 20:01:24
Den smagte af alt for meget hvidvinseddike ! Næste gang jeg vil lave det vil jeg højst bruge 1 dl... Ellers lækker BQ sovs...

Emilie  -  2011-04-05 15:59:00
Virkelig lækkert! Godt hvis du trænger til noget nyt, og elsker barbecue!!:-)

  -  2010-10-07 00:20:55
Synes bestemt ikke denne ret er værd at servere. Den smagte alt for meget af hvidvinseddike, og jeg fulgte opskriften. Prøv den i hvert fald af før i serverer den for andre.

  -  2009-09-25 21:16:13
hejsa :) skal det være vineddike? eller kan man godt bare bruge almindelig eddike? skal det være frisk chilli? eller må det godt være chillikryderi?

Hejsa1234  -  2007-01-17 12:44:12
Det er en rigtig god opskrift det er kylling som alle jo kan lide. den smager rigtig godt :D