Barbecue kyllingelår næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1500 gram Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
   
  Marinade:
280 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Barbecue krydderi
lidt Chili, stødt
0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 dl. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 10226 (2434 kcal)
KJ pr. Pers. 2556 (608 kcal)
Vægt ialt 2040 gram
Vægt pr. Pers. 510 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 501 KJ (119 kcal)
Protein 11.1 gram
Fedt 7.2 gram
Kulhydrat 2.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)