Dup kødet tørt og skær evt. overflødigt skind og fedt af. Brun stykkerne meget godt på begge sider på en pande. Det er ikke nødvendigt at bruge fedtstof, da skindet afgiver en del. Krydr med salt og peber og læg stykkerne i et ovnfast fad.
Skær løgene i tynde skiver og svits dem i fedtstoffet et par minutter. Krydr med timian og kom honning på panden. Kog det let sammen og fordel det over lårene i fadet. Læg tynde skiver citron ovenpå.
Sæt fadet midt i en 200 grader C. alm. ovn til kødet er gennemstegt, ca. 40 minutter.
Server med en blandet salat til f.eks. salat af krøllsalat bladselleri og røde kidneybeans med olie eddikedressing.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 36376 gange, og udskrevet 684 gange.
Energi:
KJ total 1648873 (392588 kcal)
KJ pr. Pers. 412218 (98147 kcal)
Vægt ialt 338014 gram
Vægt pr. Pers. 84503 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 487 KJ (116 kcal) Protein 14.2 gram Fedt 6.7 gram Kulhydrat 0.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider