frisk reven parmasanost 50 g. frisk reven parmasanost
evt.
lidt smør evt. lidt smør
salt salt
peber peber
Tilbehør: Tilbehør:
250
g.
friske rørhatte eller kantareller 250 g. friske rørhatte eller kantareller
Smør til stegningen Smør til stegningen
Opskrift:
Lav et hul i midten af kødet. Ost blandes med basilikum, og fyld hullet med massen. Kom salt/peber på kødet og brun det på alle sider. Derefter sættes kødet i en forvarmet ovn på 160º C i ca. 10 min. hvis man ønsker kødet mindre rødt, så giv det 2-5 min mere.
Risottoen:
Lad løget svitse i olien uden at det tager farve, tilsæt risen og lad dette svitse med under omrøring. Tilsæt vin og lad det koge tørt. Tilsæt lidt efter lidt den varme fond, under omrøring, til risende er cremet. Tilsæt parmasanosten, evt. lidt smør, salt og peber efter behag, omrør derefter.
Tilbehør.
Svampene ordnes og steges i smør, serveres varme til retten.
Opskriften er vist 20093 gange, og udskrevet 521 gange.
Kommentarer
Dorte - 0000-00-00 00:00:00 det er bare en super i orden ret det smelter på tungen sådan noget elgkød vi fik godtnok kartoffelbåde med olivenolie,spidskommen,salt og frisk timian i stedet for risotto
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider