Skær de istandgjorte hornfisk i ca. 8 cm lange stykker. Fjern omhyggeligt de grønne ben. Hornfisken skal være som dobbelt filet, dvs. uden at ryggen er skåret op.
Skræl og hak løg, hvidløg, basilikum og persille. Fyld det i fisken. Fisken vendes i melet med salt og peber. Steges på en pande i ca. 6-8 min. Tages op og anrettes på en tallerken.
Skær kartofler og gulerødder i tern 2 x 2 cm og kog dem møre i letsaltet vand. Tilsæt ærter ca. 2 minutter inden kartoflerne er færdige. Hæld vandet fra og krydr med salt og peber.
Pesto:
Hakket basilikum, hakkede, ristede pinjekerner, parmasanost, olivenolie og finthakket hvidløg blandes i en skål og serveres sammen med kartoflerne.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 48008 gange, og udskrevet 1068 gange.
Energi:
KJ total 10731 (2555 kcal)
KJ pr. Pers. 2682 (638 kcal)
Vægt ialt 2685 gram
Vægt pr. Pers. 671 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 399 KJ (95 kcal) Protein 8.8 gram Fedt 2.8 gram Kulhydrat 9.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider