Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldt hornfisk med pesto

Fyldt hornfisk med pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fyldt hornfisk med pesto, billede 4 Fyldt hornfisk med pesto, billede 1 Fyldt hornfisk med pesto, billede 2 Fyldt hornfisk med pesto, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Hornfiskefiletter
0.5 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1.5 håndfuld Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
100 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
800 gram Kartofler nye
400 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
400 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   
  Pesto:
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
0.5 bdt. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
20 gram Pinjekerner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Skær de istandgjorte hornfisk i ca. 8 cm lange stykker. Fjern omhyggeligt de grønne ben. Hornfisken skal være som dobbelt filet, dvs. uden at ryggen er skåret op.

Skræl og hak løg, hvidløg, basilikum og persille. Fyld det i fisken. Fisken vendes i melet med salt og peber. Steges på en pande i ca. 6-8 min. Tages op og anrettes på en tallerken.


Skær kartofler og gulerødder i tern 2 x 2 cm og kog dem møre i letsaltet vand. Tilsæt ærter ca. 2 minutter inden kartoflerne er færdige. Hæld vandet fra og krydr med salt og peber.

Pesto:
Hakket basilikum, hakkede, ristede pinjekerner, parmasanost, olivenolie og finthakket hvidløg blandes i en skål og serveres sammen med kartoflerne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 47709 gange,
og udskrevet 1063 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10731 (2555 kcal)
KJ pr. Pers. 2682 (638 kcal)
Vægt ialt 2685 gram
Vægt pr. Pers. 671 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 399 KJ (95 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 9.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu