| 
							
						
      					| 800 | 
      					gram | 
      					Hornfiskefiletter800 gram Hornfiskefiletter
     						 | 
    						 
								
      					| 0.5 | 
      					bdt. | 
      					      									
      									Persille, frisk0.5 bdt. Persille, frisk             						Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 1.5 | 
      					håndfuld | 
      					      									
      									Basilikum, frisk1.5 håndfuld Basilikum, frisk             						1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 2 | 
      					fed | 
      					      									
      									Hvidløg2 fed Hvidløg             						Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 100 | 
      					gram | 
      					      									
      									Løg, pillet vægt100 gram Løg, pillet vægt             						1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 25 | 
      					gram | 
      					      									
      									Smør25 gram Smør             						1 tsk. 5 gram  
1 spsk. 14 gram  
1 dl. 90 gram  
             						
     						 | 
    						 
								
      					 | 
      					 | 
      					      									
      									Rugmel, groft  Rugmel, groft             						1 tsk. 2.5 gram  
1 spsk. 8 gram  
1 dl. 55 gram  
             						
     						 | 
    						 
								
      					 | 
      					  | 
      					 
     						 | 
    						 
								
      					| 800 | 
      					gram | 
      					Kartofler, nye800 gram Kartofler, nye
     						 | 
    						 
								
      					| 400 | 
      					gram | 
      					      									
      									Gulerødder, skrællet vægt400 gram Gulerødder, skrællet vægt             						1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 400 | 
      					gram | 
      					      									
      									Grønne ærter, frost400 gram Grønne ærter, frost             						1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
             						
     						 | 
    						 
								
      					 | 
      					  | 
      					 
     						 | 
    						 
								
      					 | 
      					  | 
      					Pesto:
     						 | 
    						 
								
      					| 50 | 
      					gram | 
      					      									
      									Parmesanost50 gram Parmesanost             						Revet:  
1 spsk. 3 gram  
1 spsk 10 gram  
1 dl. 40 gram  
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 0.5 | 
      					bdt. | 
      					      									
      									Basilikum, frisk0.5 bdt. Basilikum, frisk             						1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
             						
     						 | 
    						 
								
      					 | 
      					 | 
      					      									
      									Olivenolie  Olivenolie             						Mål/Vægt  
1 tsk. 5 gram  
1 spsk. 14 gram  
1 dl. 90 gram  
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 5 | 
      					fed | 
      					      									
      									Hvidløg5 fed Hvidløg             						Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
             						
     						 | 
    						 
								
      					| 20 | 
      					gram | 
      					      									
      									Pinjekerner20 gram Pinjekerner             						1 tsk. 3 gram  
1 spsk. 8 gram  
1 dl. 55 gram  
             						
     						 | 
    						 
								
      					 | 
      					  | 
      					 
     						 | 
    						 
								 
 |  | 
 Skær de istandgjorte hornfisk i ca. 8 cm lange stykker. Fjern omhyggeligt de grønne ben. Hornfisken skal være som dobbelt filet, dvs. uden at ryggen er skåret op.  
 
Skræl og hak løg, hvidløg, basilikum og persille. Fyld det i fisken. Fisken vendes i melet med salt og peber. Steges på en pande i ca. 6-8 min. Tages op og anrettes på en tallerken.  
 
 
Skær kartofler og gulerødder i tern 2 x 2 cm og kog dem møre i letsaltet vand. Tilsæt ærter ca. 2 minutter inden kartoflerne er færdige. Hæld vandet fra og krydr med salt og peber.  
 
Pesto:  
Hakket basilikum, hakkede, ristede pinjekerner, parmesanost, olivenolie og finthakket hvidløg blandes i en skål og serveres sammen med kartoflerne.
 
  
 
 |