Fyldt hornfisk med pesto næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Hornfiskefiletter
0.5 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1.5 håndfuld Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
800 gram Kartofler, nye
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
400 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   
  Pesto:
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
0.5 bdt. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
20 gram Pinjekerner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 10731 (2555 kcal)
KJ pr. Pers. 2682 (638 kcal)
Vægt ialt 2685 gram
Vægt pr. Pers. 671 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 399 KJ (95 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 9.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)