Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksemørbrad á la Saltimbocca

Oksemørbrad á la Saltimbocca, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
350 g.oksemørbrad - i 16 skiver
 grov dijonsennep
4 skivespegeskinke, tynde
4 bladefrisk salvie
 træ-cocktailpinde
30 g.smør
5 cl.cognac
150 g.creme fraiche 38%
1.5 dl.piskefløde
1 spsk.hele, gule sennepskorn, kogt 5 minutter i lidt vand
 
 Løgkompot:
300 g.rødløg, 3 stk
1 dl.sød solbærsaft
0.5 dl.vand
2 spsk.balsamico
 


Opskrift:

Start med løgkompotten:
Skær de pillede rødløg i tynde skiver og kog dem ved ikke for stærk varme ca. 25 minutter i solbærsaft tilsat vand. Der skal ikke låg på gryden! Rør eddiken i, når løgene er møre, og væden næsten er dampet væk.

Tryk kødskiverne flade. Smør hver med en smule sennep. Læg en strimmel spegeskinke og et stykke salvie på hver kødskive og hold skinken på plads med en cocktailpind.

Steg kødskiverne ét minut på hver side i smør, først med skinkesiden nedad. Læg kødet på varme tallerkner. Kog panden af med cognac. Tilsæt creme fraiche og fløde og kog blandingen jævn under omrøring. Smag til med grov dijonsennep og sennepskorn.

Fordel saucen på tallerkenerne og giv løgkompot, spinat og godt brød til.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Saltimbocca



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)

Opskriften er vist 27797 gange,
og udskrevet 754 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Peter/Pia  -  2008-05-16 10:58:57
Denne ret er absolut en af de mest velsmagende jeg har lavet ud fra opskrifter her inde og kan stærkt anbefales. selv om frisk salvie uden tvivl er at foretrække kan tørret sagtens bruges.


Lisbeth  -  0000-00-00 00:00:00
Kødet var yderst lækkert - himmerigsmundfulde


Anne-Marie  -  0000-00-00 00:00:00
Dejlig ret, ikke mindst løgkompotten, men man bør gange opskriften med 1½, da der er for lidt af alt, undtagen sovs.