Løgene pilles og skæres skiver, svitses sammen med kalkunkødet.
Tomaterne skæres i både og tilsættes sammen med vand, bouillon og paprika. Retten snurre under låg i 8-10 minutter.
Champignon renses og skæres i skiver og tilsættes. Saucen jævnes med majsstivelse udrørt i lidt vand. Smag til med salt og peber.
Serveres med løse ris eller kartofler og gerne en salat med ærter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(26 stemmer)
Opskriften er vist 25020 gange, og udskrevet 370 gange.
Energi:
KJ total 4226 (1006 kcal)
KJ pr. Pers. 1056 (251 kcal)
Vægt ialt 1491 gram
Vægt pr. Pers. 372 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 283 KJ (67 kcal) Protein 8.4 gram Fedt 2.3 gram Kulhydrat 3.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
terne - 2007-07-05 16:50:45 prøv at tilsætte en dåse flåede tomater med chilli og undlad vandet. Tilsæt boullion direkte i gryden og kog op. Smager dejligt!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider