Kalkungryde med champignon næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Kalkuntern
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Bouillonterning, kylling 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
1 tsk. Paprika
2 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 4226 (1006 kcal)
KJ pr. Pers. 1056 (251 kcal)
Vægt ialt 1491 gram
Vægt pr. Pers. 372 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 283 KJ (67 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 2.3 gram
Kulhydrat 3.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)