Forloren hare de luxe
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Gitte Lodberg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland det hele til et god fast fars og rul det derefter ud på bagepapir til en rimelig firkant ikke for tynd.
Fordel derefter den revet ost og til sidst rulles farsen til en pølse der så trykkes i facon som en forloren hare.
Læg stegen i et ovnfast fad og fordel bacon over samt lidt vand i bunden.
Bages i ovn ved 250 grader C. alm. ovn i 15 minutter og derefter 30 minutter ved 170 grader C. alm. ovn. Tips: Serveres med pastasalat gerne med lidt kogte kolde kartofler i som f.eks. fyld med dressing af 1 fed hvidløg 1tsk Dijon sennep 3 spsk. olie 3spsk vand 1 tsk. eddike lidt salt og lidt peber |
|
Opskriften er vist 47465 gange,
og udskrevet 1174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Elin - 2012-01-22 19:36:43 Den smagte godt! anonym - 2012-01-20 16:11:59 Der skal da helt klart løg i forlore hare! søren - 2012-01-15 16:38:22 aldrig løg i forlorren harre... aaaaahhhh det tror jeg nu nok der er.!!!! anonym - 2011-10-16 01:19:18 der er aldrig løg i forloren harre kare - 2009-11-17 18:52:18 rigtig god, men svær at finde, fordi den bliver stavet med to rr |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne