Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kinesisk mørbradgryde

Kinesisk mørbradgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : bb

Indsendt :


Kinesisk mørbradgryde, billede 4 Kinesisk mørbradgryde, billede 1 Kinesisk mørbradgryde, billede 2 Kinesisk mørbradgryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
 
5 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 spsk. Akaciehonning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Mørbrad rengøres og udskæres til bøffer på 2-3 cm som bankes let ud. De brunes i olivenolie og lægges i et fad.

Løg og hvidløg brunes let. Peber æble og tomater tilsættes og det hele simrer ca. 5 minutter.

Bouillon tilsættes og det smages til med soja honning pure og ingefær.

Det hele hældes over bøfferne og sættes i ovnen i ca. 15 minutter ved 175 grader C. alm. ovn.

Serveres med ris.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mørbradgryde

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (27 stemmer)

Opskriften er vist 130111 gange,
og udskrevet 4993 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9872 (2350 kcal)
KJ pr. Pers. 2468 (587 kcal)
Vægt ialt 3126 gram
Vægt pr. Pers. 781 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 315 KJ (75 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 11.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-03-16 16:11:06
Hvis kød skal brunes i olivenolie, danner olien kræftfremkaldende stoffer. Brun i smør, kokosolie eller avocadoolie.

mig  -  2012-02-26 12:16:54
det kan man kun blive glad af......... mums

Runa  -  2011-04-10 16:42:38
det kan man også se på billedet...

allan  -  2011-04-08 15:50:38
på billede er de skåret i tern

Per  -  2009-11-15 10:42:06
Vi skar alle grønsagerne i tern.

Edith  -  2007-07-21 17:40:56
mangler beskrivelse af hvordan de forskellige grøntsager skal skæres ud ( tern- strimler- eller evt. både )