| |
|
Kinesisk mørbradgryde
Kinesisk mørbradgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Mørbrad rengøres og udskæres til bøffer på 2-3 cm som bankes let ud.
De brunes i olivenolie og lægges i et fad.
Løg og hvidløg brunes let.
Peber æble og tomater tilsættes og det hele simrer ca. 5 minutter.
Bouillon tilsættes og det smages til med soja honning pure og ingefær.
Det hele hældes over bøfferne og sættes i ovnen i ca. 15 minutter ved 175 grader C. alm. ovn.
Serveres med ris.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4
(27 stemmer)
Opskriften er vist 131639 gange, og udskrevet 5025 gange.
| |
|
|
KJ total 9872 (2350 kcal)
KJ pr. Pers. 2468 (587 kcal)
Vægt ialt 3126 gram
Vægt pr. Pers. 781 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 315 KJ (75 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 11.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
- 2015-03-16 16:11:06 Hvis kød skal brunes i olivenolie, danner olien kræftfremkaldende stoffer. Brun i smør, kokosolie eller avocadoolie.
mig - 2012-02-26 12:16:54 det kan man kun blive glad af......... mums
Runa - 2011-04-10 16:42:38 det kan man også se på billedet...
allan - 2011-04-08 15:50:38 på billede er de skåret i tern
Per - 2009-11-15 10:42:06 Vi skar alle grønsagerne i tern.
Edith - 2007-07-21 17:40:56 mangler beskrivelse af hvordan de forskellige grøntsager skal skæres ud ( tern- strimler- eller evt. både )
|
|