Svinemørbrad i fad 02

Svinemørbrad i fad 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Svinemørbrad i fad 02, billede 4 Svinemørbrad i fad 02, billede 1 Svinemørbrad i fad 02, billede 2 Svinemørbrad i fad 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6-700 g.svinemørbrad
200 g.skinkestrimler
200 g.cherrytomater
1 stort løg
3 dl.Madlavningsfløde 18 %
3 dl.bouillon (svinebouillon)
2 tsk.koncentreret tomatpure
150 g.revet ost
 frisk hakket persille
 
Opskrift:
Mørbraden steges på panden krydret med salt og peber, mørbraden kommes i bunden af et ovnfast fad.

Cherrytomaterne skæres i kvarte og svitses let på panden sammen med løg og skinkestrimler.

Fløde, bouillon og tomatpure tilsættes. Saucen hældes over mørbraden. Ost og hakket persille hældes ovenpå.

Fadet stilles i en 200 grader C. alm. ovn til osten er smeltet 20-30 minutter.

Server frisk pasta og groft brød til.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mørbrad i fad

karakterer:
Opskriften er vist 95449 gange,
og udskrevet 2109 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

skovarbejderen  -  2009-11-03 18:42:26
jep 0.5L fløde og en dåse flåede tomater istedet for cherry. super lækkert og enkelt.

skovarbejderen  -  2009-11-03 18:41:13
alt for lækkert, og enkelt. :)

Bethina  -  2008-04-10 21:40:07
Super. Synes at det var mærkeligt med skinke sammen med mørbraden,men det er rigtig lækkert. Brugte 9 % creme fraiche istedet for fløden og jævnede det lidt med marizena. Og kom lidt madkulør i. Synes ikke om farven... Hæ Hæ.

DBE  -  0000-00-00 00:00:00
Super, specielt med 2 x Mono.. men okay, altid godt..

anonym  -  0000-00-00 00:00:00
smager helt vild godt.

Betina Olesen  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig godt, men dobbelt så meget væde