Kylling i karrysauce

Kylling i karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Kylling i karrysauce, billede 4 Kylling i karrysauce, billede 1 Kylling i karrysauce, billede 2 Kylling i karrysauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 kyllingefileter uden skind og ben á 90-100g
1 tsk.diætmargarine
 
0.5 tsk.stødt kommen
 knapt 1 tsk. karry
2 fedpressede hvidløg
1 lille finthakket løg
1 lille Granny Smith-æble
2 dl.vand
1 dl.yoghurt naturel
 
1.75 spsk.rosiner
1.5 spsk.kokosmel
1.5 spsk.finthakket frisk koriander eller persille
 
Opskrift:
Smelt margarinen ved jævn varme på en stor teflonpande. Brun kyllingefileterne på begge sider og lad dem efterstege, til de er helt gennemstegte, og kødsaften er klar, mindst 10 min.

Læg dem på et serveringsfad, dæk med folie og hold dem varme.

Skru helt ned for stegepanden. Tilsæt kommen og karry og lad det stege under omrøring i 1 min.

Tilsæt hvidløg, løg og æble og lad det stege sammen under fortsat omrøring, til grøntsagerne er møre, ca. 3 min.

Hæld vand på, bring det i kog og lad det simre Ca. 5 min, til saucen er jævn.

Miks blandingen med yoghurt i en blender eller foodprocessor til en glat sauce.

Øs saucen over kyllingefileterne. Drys rosiner, kokosmel og korianderblade over.
Server straks.


Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Kylling i karry

karakterer:
Opskriften er vist 121263 gange,
og udskrevet 1519 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ole  -  2013-03-25 03:52:21
Smager udmærket, men jeg undlod at tilsætte rosiner, da jeg mener de er uegnede som menneskeføde og noget fanden har skabt i vrede :-)

Tanja  -  2008-11-10 20:14:12
er retten dyr og købe ind til?

Beth  -  2007-05-15 11:13:34
Nej tak. Den vil jeg ikke lave igen.

Jacob  -  2007-02-10 23:00:10
jeg vil gerne tilslutte mig Per og Christian. Ris er et godt og sundt, så lidt mere sovs vil ikke gøre denn store skade. Tak for en dejlig opskrift

Christian  -  2007-02-10 22:57:02
Man kunne godt bruge lidt mere sauce! det kan jeg godt lide

Lisa  -  0000-00-00 00:00:00
Hvorfor ikke bruge et madæble istedet for. Det koger nemmere ud og jævner bedre, så man ikke behøver at blende det?

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Tilbehøret må være ris.