Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Panna cotta - fromage med kanelsyltede rabarber

Panna cotta - fromage med kanelsyltede rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Panna cotta

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
 Panna cotta
10 dl.fløde
6-7 bl.husblas
150 g.sukker
1 stang vanille
1 citron Revet skal heraf
 
 Kanelsyltede rabarber
2 bdt.rabarber
400 g.sukker (alt efter hvor syrlige rabarberne er)
1 stang vanille
3 tsk.kanel
 
Opskrift:
Panna cotta:
Husblas lægges i blød i rigeligt vand. Fløde og sukker koges op sammen med vanille og citronskal, det hældes over i en skål. Heri røres husblassen, mens blandingen stadig er varm. Fyldes i forme og køles til dagen efter. Når fromagen skal ud af formen, kan det være en fordel at dyppe dem i varmt vand, så slipper den lettere.

Kanelsyltede rabarber:
Rabarberne renses og skæres i skrå stykker. Sukker blandes med vanillekorn og kanel, rabarberstykkerne vendes heri. Bages i et fad dækket med folie ved 200°, til rabarberne er møre. Køles af i lagen og serveres tempererede.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Panna cotta

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 29302 gange,
og udskrevet 815 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  0000-00-00 00:00:00
De bundeter jeg har købt har vejet omkring 1 kg., der har været 3-4 cm. blad tilbage og selvfølgelig foden, så en 8-900 g. renset

kfkarr  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor meget vejer 1 bdt rabarber? 500 g?