Panna cotta med rabarber
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Panna cotta:
Husblas lægges i blød i rigeligt vand. Fløde og sukker koges op sammen med vanille og citronskal, det hældes over i en skål. Heri røres husblassen, mens blandingen stadig er varm. Fyldes i forme og køles til dagen efter. Når fromagen skal ud af formen, kan det være en fordel at dyppe dem i varmt vand, så slipper den lettere. Kanelsyltede rabarber: Rabarberne renses og skæres i skrå stykker. Sukker blandes med vanillekorn og kanel, rabarberstykkerne vendes heri. Bages i et fad dækket med folie ved 200°, til rabarberne er møre. Køles af i lagen og serveres tempererede. |
|
Opskriften er vist 31686 gange,
og udskrevet 852 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2005-01-01 01:01:01 De bundeter jeg har købt har vejet omkring 1 kg., der har været 3-4 cm. blad tilbage og selvfølgelig foden, så en 8-900 g. renset kfkarr - 2005-01-01 01:01:01 Hvor meget vejer 1 bdt rabarber? 500 g? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne