Rabarber med råcreme og makroner
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær rabarberne i ensartede stykker og læg dem i en gryde lagvis med sukker. Læg et låg på gryden og bring den langsomt i kog. Lad det simre i 2 - 3 minutter. Tag gryden fra og lad det afkøle. Sigt væsken fra og reducer den indtil den begynder at karamellisere.
Pisk æggeblommerne med sukker og vanilje indtil det bliver helt hvidt. Vend med pisket flødeskum. Kom makronerne i et fad og hæld lidt portvin henover. Anret makronerne lagvis med rabarber og råcreme og “tegn” til sidst med den røde rabarber sauce. |
|
Opskriften er vist 154607 gange,
og udskrevet 2579 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Annette Torp - 2020-06-29 20:31:02 Kan man bruge jordbær istedet og hvor mange Vibeke Schioldan Kristensen - 2019-09-24 23:41:53 Smager skønt og nemt at lave 👍🙂 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne