Mørbradgryde 03

Mørbradgryde 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Annicha

Indsendt :      Red:

Mørbradgryde 03, billede 4 Mørbradgryde 03, billede 1 Mørbradgryde 03, billede 2 Mørbradgryde 03, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.svinemørbrad
50 g.margarine
 paprika
 salt
 peber
 
2 løg grofthakkede
1 glaschampignon
150 g.Bacontern
2 pk.cocktailpølser med skind
 
 Sauce:
2 brevebretagnesovs fra knorr
100 g.smør
3 dl.vand
2 dl.mælk
2.5 dl.madlavningsfløde
 madkulør
2 spsk.ketchup
 
 Tilbehør:
6 dl.ris
9 dl.vand
 salt
 
Opskrift:
Svinemørbraden afpudses og skæres i 2-3 cm. skiver og svitses på panden, med salt peber og paprika.
Lægges i en stor gryde.

Løg, champignon, pølser og bacon svitses og hældes sammen med.


Sauce:
Lav bretagnesovsen som på pakken, i en anden gryde og hæld fløden i. Ketchup og madkulør piskes i. Smag til med paprika.

Sovs hældes i samme gryde, rør rundt.
Serveres med ris.

Tips:

Ønskes sovsen lidt stærkere kan lidt chili tilsættes.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mørbradgryde

karakterer:
Opskriften er vist 111248 gange,
og udskrevet 3391 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (79 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Huje  -  2017-09-09 19:00:04
Vil så bare ikke kalde den mørbradgryde, så den bliver forvekslet med den orig.

Claywood.  -  2017-03-17 23:03:27
PULVERSOVS???- Madlavningsfløde??? Madkulør? - og ketchup? Arme mørbrad - at blive mishandlet sådan! Madlavningsfløde er noget Fanden (=ARLA) har skabt), og smager derefter; brug dog piskefløde evt. halvt kaffefløde, så undgår du også mælken. - Og det er altså nemmere og hurtigere - også mht. opvasken senere at lave sovsen selv med fløde og konc. tomatpure. Bruges den fra tube (triplekoncentreret så kan man svitse den på en pande eller i gryden først). Tommelfingeren nedad. Kan desvørre ikke give minuspoint.

Linda  -  2011-02-04 10:36:11
Super god ret, når man vil have den hurtige løsning end at lave alt sauce fra bunden selv

Ask  -  2010-12-05 12:32:45
Købesovs???

Camilla  -  2008-05-27 16:03:16
Super lækker - har lavet den flere gange. Der står at der er til fire pers, men jeg havde nu nok til seks i en enkelt portion.

Mia  -  2007-06-16 10:21:57
Den er bare super god alle gæsterne var vilde med den, så den vil vi bestemt lave igen

Marianne  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en meget lækker ret.Pas på med saltet

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Selvom mørbrader ikke skal stege så længe vil jeg nu mene at de skal mere en blot svitses, jeg gav dem en 5-10 min ialt. De pakker med cocktailpølser som jeg køber indeholder 200 g. pr pakke og jeg syntes 200 g. er rigelig til denne ret

vangfroch  -  0000-00-00 00:00:00
Super god og nem at lave