Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Vinbondens mørbradret

Vinbondens mørbradret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :


Vinbondens mørbradret, billede 4 Vinbondens mørbradret, billede 1 Vinbondens mørbradret, billede 2 Vinbondens mørbradret, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
900 gram Svinemørbrad, afpudset
250 gram Perleløg, dybfrost
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
evt. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
500 gram Vindruer, grønne
   
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Fjern de groveste sener fra kødet, og skær det i skiver. Brun kødet på panden i margarine nogle få minutter på hver side. Tag kødet op efterhånden og læg det i et ildfast fad. Drys med lidt salt.

Rist de hele løg i smør til de er lidt gyldne overalt. Fordel løgene over kødet.

Skær champignoner igennem en gang og svits dem i smør på panden, herefter hældes de i fadet.

Panden koges af med lidt vand og bouillon, tilsæt hvidvin, kog det ned til det halve tilsæt piskefløde og kog det til en passende tykkelse. Jævn det eventuelt med lidt maizena.

Fjern kernerne fra druerne og kom dem i saucen. Smag til og hæld det i fadet, som sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn til det er gennemvarmt.

Drysses med hakket persille, og serveres med smørdampede kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (23 stemmer)

Opskriften er vist 55142 gange,
og udskrevet 1638 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11640 (2771 kcal)
KJ pr. Pers. 1940 (461 kcal)
Vægt ialt 2400 gram
Vægt pr. Pers. 400 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 485 KJ (115 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 6.3 gram
Kulhydrat 4.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Larus   -  2013-08-19 18:20:11
jeg synes det smager godt og det er en perfekt eller genial hvordan den sidder lige i skabet og stjerner 12

  -  2012-02-15 17:31:58
køb kernefrie druer, og del dem .

cac  -  2007-12-09 18:19:05
det er en god gæsteret,er også god med ris

Krista Jensen  -  2007-03-04 19:15:19
Denne ret er bare supergod.Jeg har haft den fra en opskriftskasse, men kortet er desværre blevet væk. Blev derfor meget glad da jeg fandt den her på siden. Retten kan varmt anbefales.

Krista Jensen  -  2007-03-04 19:08:31
Denne ret er bare super god.