Vinbondens mørbradret
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fjern de groveste sener fra kødet, og skær det i skiver. Brun kødet på panden i margarine nogle få minutter på hver side. Tag kødet op efterhånden og læg det i et ildfast fad. Drys med lidt salt.
Rist de hele løg i smør til de er lidt gyldne overalt. Fordel løgene over kødet. Skær champignoner igennem en gang og svits dem i smør på panden, herefter hældes de i fadet. Panden koges af med lidt vand og bouillon, tilsæt hvidvin, kog det ned til det halve tilsæt piskefløde og kog det til en passende tykkelse. Jævn det eventuelt med lidt maizena. Fjern kernerne fra druerne og kom dem i saucen. Smag til og hæld det i fadet, som sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn til det er gennemvarmt. Drysses med hakket persille, og serveres med smørdampede kartofler. |
|
Opskriften er vist 66564 gange,
og udskrevet 1791 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Larus - 2013-08-19 18:20:11 jeg synes det smager godt og det er en perfekt eller genial hvordan den sidder lige i skabet og stjerner 12 - 2012-02-15 17:31:58 køb kernefrie druer, og del dem . cac - 2007-12-09 18:19:05 det er en god gæsteret,er også god med ris Krista Jensen - 2007-03-04 19:15:19 Denne ret er bare supergod.Jeg har haft den fra en opskriftskasse, men kortet er desværre blevet væk. Blev derfor meget glad da jeg fandt den her på siden. Retten kan varmt anbefales. Krista Jensen - 2007-03-04 19:08:31 Denne ret er bare super god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne