|
500 |
gram |
Svinemørbrad, afpudset500 gram Svinemørbrad, afpudset
|
250 |
gram |
Perleløg, frost250 gram Perleløg, frost
|
250 |
gram |
Champignoner, renset vægt250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
|
|
Smør Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
1 |
dl. |
Svinebouillon1 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
2 |
dl. |
Hvidvin, tør2 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
3 |
dl. |
Piskefløde3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
|
|
|
250 |
gram |
Vindruer, grønne250 gram Vindruer, grønne
|
|
|
|
|
|
Persille, frisk Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
|
|
|
KJ total 9015 (2146 kcal)
KJ pr. Pers. 2253 (536 kcal)
Vægt ialt 1850 gram
Vægt pr. Pers. 462 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 487 KJ (116 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 4.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|