Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Brisselstuvning med champignoner

Brisselstuvning med champignoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.brisler
 salt
1 spsk.citronsaft
 
250 g.champignoner
15 g.smør
2 spsk.hvedemel
2-3 dl.bouillon
1 dl.fløde 13 %
100 g.kogt skinke
 citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Vand brislerne ud i en stor skål i svagt rindende vand 10-15 minutter. Gnid brislerne fri for blodrester.

Kom brislerne i en gryde og dæk dem med koldt vand tilsat salt og citronsaft. Kog brislerne ved svag varme under låg 10-15 minutter.

Tag brislerne op og fjern sener og hinder. Læg dem i et let pres, f.eks. mellem to skærebrætter til de føles faste.

Skær brislerne i terninger. Rens svampene og skær dem i skiver Svits dem 4-5 minutter i smørret. Drys melet i og rør. Spæd med bouillon og lad stuvningen koge 3-4 minutter. Tilsæt fløde og kog til saucen er jævn.

Skær skinken i strimler. Bland brisselterningerne og skinken i. Varm stuvningen igennem og smag til med citronsaft, salt og peber.

Tips:

Skinken kan udelades, brug i stedet 400 g. brisler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7749 gange,
og udskrevet 179 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mogens clausen  -  2010-09-30 16:03:06
Vi har en leverandør ,-frisk fra slagtehuset.Har over årene brugt den 15-20 gange FORRYGENDE RET