Vand brislerne ud i en stor skål i svagt rindende vand 10-15 minutter.
Gnid brislerne fri for blodrester.
Kom brislerne i en gryde og dæk dem med koldt vand tilsat salt og citronsaft.
Kog brislerne ved svag varme under låg 10-15 minutter.
Tag brislerne op og fjern sener og hinder.
Læg dem i et let pres, f.eks. mellem to skærebrætter til de føles faste.
Skær brislerne i terninger.
Rens svampene og skær dem i skiver
Svits dem 4-5 minutter i smørret.
Drys melet i og rør.
Spæd med bouillon og lad stuvningen koge 3-4 minutter.
Tilsæt fløde og kog til saucen er jævn.
Skær skinken i strimler.
Bland brisselterningerne og skinken i.
Varm stuvningen igennem og smag til med citronsaft, salt og peber.
Tips:
Skinken kan udelades, brug i stedet 400 g. brisler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7883 gange, og udskrevet 188 gange.
Kommentarer
Mogens clausen - 2010-09-30 16:03:06 Vi har en leverandør ,-frisk fra slagtehuset.Har over årene brugt den 15-20 gange
FORRYGENDE RET
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider