|
300 |
gram |
Kalvebrisler, rå300 gram Kalvebrisler, rå
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
1 |
spsk. |
Citronsaft, friskpresset1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
250 |
gram |
Champignoner, renset vægt250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
15 |
gram |
Smør15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
2 |
spsk. |
Hvedemel2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
3 |
dl. |
Oksebouillon3 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
dl. |
Piskefløde1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
100 |
gram |
Skinkestrimler, kogt100 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
|
|
|
Citronsaft, friskpresset Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Vol-au-vent:
|
450 |
gram |
Butterdej, Plade450 gram Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
|
1 |
|
Æg M/L, hele1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
|
|
Hvedemel Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
|
|
|
KJ total 12681 (3019 kcal)
KJ pr. Pers. 3170 (754 kcal)
Vægt ialt 1618 gram
Vægt pr. Pers. 404 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 783 KJ (186 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 12.4 gram
Kulhydrat 11.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|