Brisselstuvning med champignoner næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Kalvebrisler, rå
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Vol-au-vent:
450 gram Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 12681 (3019 kcal)
KJ pr. Pers. 3170 (754 kcal)
Vægt ialt 1618 gram
Vægt pr. Pers. 404 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 783 KJ (186 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 12.4 gram
Kulhydrat 11.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)