Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Sauterede brisselschnitzler

Sauterede brisselschnitzler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500-750 g.kalvebrisler
 
 Kogning:
3 dl.vand
3 dl.tør hvidvin
2 skalotteløg
1 kvisttimian
1 kvistløvstikke
1 kvistpersille
1 tsk.salt
3-4 hvide peberkorn
 
 Sautering:
20 g.smør
 groft salt
 peber
 
 Sauce:
3 dl.brisselsuppe
30 g.smør
3 spsk.hvedemel
2 æggeblommer
 hvid peber
 groft salt
 lidtcitronsaft
 
Opskrift:
Læg brislerne i koldt vand en times tid. Kog brislerne i ca. 10 minutter i vand med ovennævnte ingredienser til kogning. Tag brislerne op af suppen, fjern hinderne og køl af under let pres. Si suppen, mål 3 dl suppe fra til sauce. Skær brislerne i skiver på ca. 1 cm. Sauter skiverne i smør på en pande. Kog panden af og brug skyen til saucen. Tilbered en lys sauce ved at jævne med smør og mel, der er rørt til en smørbolle. Spæd mere suppe til så saucen får den rette konsistens. Smag saucen til med salt, peber og citronsaft.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4428 gange,
og udskrevet 103 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu