Sauterede brisselschnitzler

Sauterede brisselschnitzler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Sauterede brisselschnitzler, billede 4 Sauterede brisselschnitzler, billede 1 Sauterede brisselschnitzler, billede 2 Sauterede brisselschnitzler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 gram Kalvebrisler, rå
   
  Kogning:
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 kvist Timian, frisk
1 kvist Løvstikke, frisk
1 kvist Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 Peberkorn, hvide
   
  Sautering:
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
Peber. hvid
Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
lidt Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Ærter bonne-femme:
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
1 Hovedsalat Et mellem hovedsalat vejer ca. 150 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Læg brislerne i koldt vand en times tid. Kog brislerne i ca. 10 minutter i vand med ovennævnte ingredienser til kogning. Tag brislerne op af suppen, fjern hinderne og køl af under let pres.

Si suppen, mål 3 dl. suppe fra til sauce.

Skær brislerne i skiver på ca. 1 cm. Sauter skiverne i smør på en pande. Kog panden af og brug skyen til saucen.

Tilbered en lys sauce ved at jævne med smør og mel, der er rørt til en smørbolle. Spæd med suppe til så saucen får den rette konsistens. Smag saucen til med salt, peber og citronsaft. Tages af varmen og æggeblomme røres i.

Ærter bonne-femme:
Bacon skæres i tern som ristes let sammen med smør og hakket løg. Ærterne tilsættes og varmes godt igennem. Til slut vendes den strimlede salat i, og smager til med salt og peber.


karakterer:
Opskriften er vist 5176 gange,
og udskrevet 114 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10581 (2519 kcal)
KJ pr. Pers. 2645 (629 kcal)
Vægt ialt 2425 gram
Vægt pr. Pers. 606 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 436 KJ (103 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 4.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu