Marineret mørbrad med flødekartofler og grøn salat

Marineret mørbrad med flødekartofler og grøn salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Ulla

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 hele mørbrad
1 poseSanta Maria flydende Oriental marinade
 
 Flødekartofler:
2500 g.aspargeskartofler
1 l.piskefløde
3 fedhvidløg
 salt
 
1 icebergsalat
0.5 poseRucolasalat
1 grøn peber
0.5 agurk
2 dl.små fine grønne ærter (frosne)
1 bdt.forårsløg
2 spsk.olivenolie
3 spsk.balsamicoeddike, hvid
2 spsk.sukker
 salt
 
Opskrift:
Flødekartofler:
Skræl kartoflerne og skær den i skiver – kan vente i vand til de skal i ovnen. Kartoflerne drysses med salt og knust hvidløg og fløden hældes over. Skal have 1 time ved 200 grader i ovnen. Brug varmluft, så kan mørbraden være nedenunder.

Mørbraderne lægges i en plastpose med marinaden (skal ligge i køleskabet i ca. 1 time). Steges i ovnen nederste rille i 25-30 min. – Tag dem ud og lad dem trække under folie og et håndklæde for at holde på varmen.

Icebergsalaten snittes fint – grøn peber, agurk og forårsløg skæres i små stykker. Olivenolie, eddike, sukker og salt piskes sammen (skal smage sur/sødt) og hældes over salaten.

Tips:

Retten er meget let at gå til, og man kan have det hele i ovnen på en gang.





karakterer:
Opskriften er vist 57787 gange,
og udskrevet 1330 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-05-17 09:32:13
denne ret har vi serveret for 32 mand og det er nok ca de 20 stk der har spurt om hvad der alt var i salaten + dressing , så det var lykken med salaten

  -   2008-05-31 14:24:09
alletiders opskrift, kødet var saftigt, og salaten super super

  -   2008-02-12 17:33:49
Super god grøn salat, kan stærkt anbefales!!

  -   2007-02-19 13:30:01
Nem at forberede inden gæsterne kommer. Men måske lige lovlig stor portion til 4!