Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Dobbelt lammeryg i stegeso

Dobbelt lammeryg i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 lammeryg
 salt
 peber
1 bdt.persille
1 fedhvidløg
50 g.smør
1 spsk.hvedemel
5 dl.vand
 
Opskrift:
Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Gnid lammeryggen med salt og peber. Spæk den med persille og ganske små stykker hvidløg. Kom smørklatter på. Læg ryggen i stegesoen og hæld 2 1/2 dl. vand ved. Steg ryggen i ca. 1 1/2 time ved 250 grader. Tag stegen op, jævn saucen og smag den til.

Serveres med grønne bønner, ærter og kogte kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (7 stemmer)

Opskriften er vist 25044 gange,
og udskrevet 505 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Pia Erritsø Christiansen   -  2017-03-18 19:55:30
Super nemt og velsmagende. Vi gav lammeryggen 2,5 time ved 170 grader (alm. ovn) istedet, det passede perfekt.

koholm  -  2011-11-22 13:04:44
Det smager helt fantastisk, kødet lyserødt, men meget mørt