Pil og pres hvidløgsfeddene, bland det i olivenolien sammen med paprika, oregano, rosmarin og revet citronskal. Gnid det over lammekøllen.
Pil løget, skær det i tern og læg det i bradepanden sammen med laurbærbladet, rødvin og vand.
Stil bradepanden ind nederst i ovnen.
Steg lammekøllen på rist midt i ovnen i ca. 45 minutter ved 225 grader C. alm. ovn.
Dæmp varmen til 200 grader C. alm. ovn og steg lammekøllen til den er færdig. Stik en kødnål ned i - væsken, der kommer op skal være næsten helt klar, hvis du ønsker den rosastegt.
Lad køllen hvile indpakket i stanniol i min., før du skærer den ud.
Imens fjerner du løg og laurbærblad fra stegeskyen og koger den ind i ca. 10 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(8 stemmer)
Opskriften er vist 86860 gange, og udskrevet 1939 gange.
Energi:
KJ total 3681 (876 kcal)
KJ pr. Pers. 460 (109 kcal)
Vægt ialt 2455 gram
Vægt pr. Pers. 306 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 149 KJ (35 kcal) Protein 9.9 gram Fedt 9.1 gram Kulhydrat 1.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
alan - 2007-12-01 11:03:36 castillansk er castillien som en region i spanien
Hummel - 0000-00-00 00:00:00 Meget velsmagende
Per - 0000-00-00 00:00:00 Bruges der stege termometer skal dette vise ca 70 grader C inden stegen tages ud, herefter hviler stegen 20 minutter inden der skæres skiver af den.
- 0000-00-00 00:00:00 1 kv. fløde, 2 kg. asparskatofler, brocoli, champignon, mint gele
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider