Pandekager med kærnemælk, Amerikanske
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Amerika Indsendt af : Fru Poulsen Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De tørre ingredienser blandes med ægget, tilsæt så mælken lidt efter lidt under grundig piskning. Hviler ½ time.
Ca. ½ dl. dej hældes på panden, den skal selv flyde ud, og ikke fordeles ud over hele panden som med danske pandekager. Når overfladen begynder at boble vendes pandekagen. Tips: Pga. bagepulver og natron hæver de lidt, prøv dig frem til det resultat der passer dig. De er kanon. |
|
Opskriften er vist 228433 gange,
og udskrevet 5258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (147 stemmer) |
|
Kommentarer Chokoladenakomaner i pyjamas - 2013-01-14 14:56:32 Kan man godt bruge chokolademaælk istedet for kærnemælk? :) Hanna - 2011-12-29 22:05:29 Hvor køber jeg natron?? Er det ikke lidt det samme som bagepulver? - 2011-03-25 23:39:55 bruger denne opskrift hver gang jeg laver dem, jeg tilføjer bare lidt vanilje og kardemomme. dejen kan godt klumpe lidt men hvis man laver den i røremaskine plejer det problem ikke at opstå Ham der - 2010-10-14 14:44:38 Tusind tak det har virkelig hjulpet mig meget katrine - 2010-01-18 18:14:57 kan man godt bruge sødmælk i steden for kærnemælk? Ham - 2009-11-04 19:29:10 Kan man godt bruge almindelig letmælk istedet for kærnemælk? Kirsten - 2008-11-16 10:24:46 Har set en opskrift på amerikanske pandekager med lidt boghvedemel i dejen - gør det en forskel hannek1 - 2008-05-21 15:04:02 kan amerikanske pandekager bages dagen før, og opvarmes chrisser - 2008-01-05 10:24:25 mums de smager og der blver rigtig mange ud af dejen.....ca 30 stk....... de kan fryses hvis man lægger bagepapir i mellem dem Inga - 2007-10-31 17:18:25 Kan de fryses? Baronessen von Lebkuchenhaus - 2007-03-18 09:19:21 Dette er den ultimative opskrift. Friske eller optøede bær til, sammen med ahornsirup, og det er en gudespise. Christina - 2007-01-21 14:17:15 Kan de laves 1 (måske 2 dage før) og så genopvarmes i ovnen???? H.K.H Kronprinsesse Mary - 0000-00-00 00:00:00 Det er nogen RIGTIG gode amerikanske pandekager lige som de skal være.. Lillian - 0000-00-00 00:00:00 Til Bente: Man kan undgå, at dejen klumper, hvis man først kommer de tørre ingredienser i skålen. Mælken hælder man i til sidst, mens man pisker med sit piskeris. : ) Per - 0000-00-00 00:00:00 Amerikanske pandekager er mindre end vore danske, og så er de meget tykkere, du kan bruge en almindelig pande, men de må ikke fylde hele panden, du tager ca ½ dl. dej som du plaserer midt på panden, dejen skal selv flyde ud. en eller anden - 0000-00-00 00:00:00 hvorfor hedder det ikke bare pandekager? s - 0000-00-00 00:00:00 Til hvor mange personer, er denne opskrift??? Det nemlig ikke oplyst... bente - 0000-00-00 00:00:00 mine pandekager klumper . hjælp mig Mig - 0000-00-00 00:00:00 Der findes 3 forskellige bedte opskrifter på karolines køkken... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne