Amerikanske pandekager med kærnemælk næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pandekager 25 Pandekager
Ingredienser:
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
10 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 10656 (2537 kcal)
KJ pr. Pandekager 426 (101 kcal)
Vægt ialt 1653 gram
Vægt pr. Pandekager 66 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 644 KJ (153 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 1.7 gram
Kulhydrat 29.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)