Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fyldte agurker

Fyldte agurker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 små agurker
50 g.reven ost
1 æg
 salt
 peber
 lidtsmør
0.25 bdt.hakket persille
 salt
 vand
150 g.hakkede champignon
2 skiverfranskbrød uden skorpe
1 dl.piskefløde
0.5 spsk.kapers
100 g.bacon
 
Opskrift:
Flæk agurkerne på langs og skrab kernerne ud med en ske. Skær agurkerne over engang. Kog agurkerne i letsaltet vand i ca 5 minutter. Tag dem forsigtigt og med en hulske og lad vandet drive fra. Hæld fløden over brødet og lad det stå lidt. Skær bacon i fine tern og rist dem af i en gryde, kom de hakkede champignon ved, og rist det godt igennem, uden at branke. Kom blandingen ned i det udblødte brød. Rør lidt af osten i, samt æg, persille og kapers. Smag til med salt og peber. Fordel massen i de udhulede agurker og kom dem i et smurt ildfast fad. Drys resten af osten over og sæt fadet i ovnen i ca 10 min. ved 250 grader eller under grillen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14044 gange,
og udskrevet 355 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2009-07-28 19:07:28
Champignon kan udskiftes/tilføjes med 250 g hakket kød. 100 g bacon kan godt udskiftes med 125 g bacon