Fyldte agurker næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
2 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Fyld:
2 skiver Hvidt brød uden skorpe 1 skive toastbrød vejer ca. 30 gram.
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
150 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
50 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.25 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
0.5 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Til fadet:
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 4789 (1140 kcal)
KJ pr. Pers. 2394 (570 kcal)
Vægt ialt 1159 gram
Vægt pr. Pers. 579 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 413 KJ (98 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 7.1 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)