Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svenspølseret

Svenspølseret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : lecia ravn

Indsendt :



Ingredienser:
1 Løg
1-1.5 l.Letmælk
 en stor flaske Beauvais tomat ketchup =900 g.
2 kg.kartofler
2 poserpølser
 
Opskrift:
Første skrid: kartofler koges i små stykker (tærninger) (skal koges før..)

.Løg snittes (eller blændes) Pølser skæres i stykker. løg og pølser brunes kort i gryde. kartofler tilsættes.tilsæt salt og peper efter egen smag..kom mælken i(ikke alt du kan jo altid putte mere i) tomat ketchup kommes i. lad det koge ca.20 min eller mere...

Tips:

Håber det smager.... husk at koge kartofler alene.. du kan eventuelt komme 0.5 l fløde i så er det altså ikke 1,5 l mælk men 1L mælk og 0,5L fløde...


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9050 gange,
og udskrevet 117 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu