Svenspølseret

Svenspølseret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : lecia ravn

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Løg
1-1.5 l.Letmælk
 en stor flaske Beauvais tomat ketchup =900 g.
2 kg.kartofler
2 poserpølser
 
Opskrift:
Første skrid: kartofler koges i små stykker (terninger) (skal koges før.)

Løg snittes (eller blændes) Pølser skæres i stykker. løg og pølser brunes kort i gryde. kartofler tilsættes. tilsæt salt og peber efter egen smag, kom mælken i (ikke alt du kan jo altid putte mere i) tomat ketchup kommes i. lad det koge ca. 20 min eller mere.

Tips:

Håber det smager. husk at koge kartofler alene. du kan eventuelt komme 0.5 l fløde i så er det altså ikke 1,5 l mælk men 1L mælk og 0,5 L fløde.





karakterer:
Opskriften er vist 9950 gange,
og udskrevet 152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu