Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Høns i asparges med kartofler, gammeldags

Høns i asparges med kartofler, gammeldags, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : annika

Indsendt :


Høns i asparges med kartofler, gammeldags, billede 4 Høns i asparges med kartofler, gammeldags, billede 1 Høns i asparges med kartofler, gammeldags, billede 2 Høns i asparges med kartofler, gammeldags, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1400 g.høne
4 gulerødder
2 løg
 salt
 peber
 
 Sovs:
125-150 g.margarine
4 spsk.hvedemel
1 l.væde, bouillon og aspargesvand
2 ds.asparges
 salt
 peber
 
Opskrift:
Du tager en stor gryde og kommer ca 8L vand i (hvis du ønsker at have suppe bagefter også ellers bare så hønen er dækket) skræl gulerødderne og skær dem over en eller to gange, tag løgene del dem i to og tag det yderste af og kom så båed høne/gulerødder/løgene og slat og peber i vandet.tænd kogepladen på det højeste blus, når det koger skruer du ned så det kan stå og simret/småkoge i 1,5 til 2 timer

Tag så hønen op lad den køle mens du laver den opbagte sovs.

Tag en ny stor gryde lad margarinen smelte, kom mel i til du har en mel kugle, så kommer du lidt af suppe vandet i lidt af gangen mens du rører, når du syntes nu er den lige ved at have den rette tykkelse tager du vandet fra den ene dåse asparges og kommer i. smag til og lad den stå mens du plukker hønen, kom så hønsekødet og aspargesne i og varm op

Tips:

Har selv lavet opskriften da jeg ikke havde lavet det før og min kæreste ville gerne have det, og han elsker det, spørger hele tiden om vi ikke snart skal have det igen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (40 stemmer)

Opskriften er vist 54230 gange,
og udskrevet 1556 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Vibeke  -  2015-04-04 20:32:47
Hvor mange tarteletter kan der blive til i sådan en portion til 4 pers?

malthe  -  2012-06-27 17:21:59
jeg synes det er lidt ulækkert at plukke hønen efter den er kogt.. hi hi

Mig der har lavet opskriften :o)  -  2007-12-11 08:13:10
Det er meningen at det er til tarteletter :o) men skal da selv lige prøve med kartofler til næste gang hi hi

  -  2007-10-24 10:10:10
piskefløde

Per  -  2007-05-19 09:04:23
Servers med små nye kartofler eller små pillekartofler.

Karina  -  0000-00-00 00:00:00
Du kan godt bruge filet men du kommer til at mangle den gode smag fra suppen. Det kan måske reddes med hønseboullon men den ægte vare er bedst : -)

Stine  -  0000-00-00 00:00:00
Behøver man at bruge en hel kylling, eller kan man godt bruge kyllingefilet?