Pølse al'a Dorthe

Pølse al'a Dorthe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt af : Lillian

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3000 g.Ungarsk pølse
9 dl.vand
14 Katrine blommer (gerne i hvidvin)
1 tsk.kardemomme
1 posesovsejævner med gullasch smag (kan fås i speciale butikker)
 Evt.1 tomat og 1 fed hvidløg.
 
Opskrift:
Hæld de 9 dl. vand op i en gryde, hæld derefter pølserne i og koger dem. Skær blommerne i cirkler og put den i. Hæld resten af ingredienserne ned i gryden og lad det koge i ca. ½ time. Rør rundt med jævne mellemrum.

Tips:

Server det gerne med et glas økologisk kærnemælk og æblemarmelade.





karakterer:
Opskriften er vist 10553 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-23 11:29:47
Det er måske lige voldsomt nok med 3 kg pølser til 2-6 portioner medmindre gæsterne er sumobrydere.

  -   2005-01-01 01:01:01
Det smager også godt med sankt hans nødder i..