Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kransekagetop

Kransekagetop, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
KonditoriRet : Konditori - Kransekage

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dorte

Indsendt :


Kransekagetop, billede 4 Kransekagetop, billede 1 Kransekagetop, billede 2 Kransekagetop, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
500 gram Ren rå marcipan
   
  Glasur:
200 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
0.5 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
   
Opskrift:
blend de smuttede mandler sammen med sukkert og ælt det sammen med æggehviderne og marcipanen. stil massen kold i et par timer.

tril den til en fingertyk pølse på 5 cm. lad hver stykke vokse med 2,5 cm. sæt dem sammen til ringe.

bages ved 190 grader C. alm. ovn i 10-12 min.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kransekagetop

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (24 stemmer)

Opskriften er vist 57847 gange,
og udskrevet 1156 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 17410 (4145 kcal)
KJ pr. Pers. 1450 (345 kcal)
Vægt ialt 960 gram
Vægt pr. Pers. 80 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1813 KJ (431 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 17.9 gram
Kulhydrat 60.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Heidi  -  2013-12-26 09:56:43
Jeg skal bage den for 3. år til nytårsaften på bestilling, den er super god og meget nem at bage..

Helene  -  2012-12-29 16:24:14
Man skal bare huske, at man ikke må stille kransekagemasse i køleskab, da massen så smelter

  -  2011-12-29 16:51:39
Har bagt kransekage for første gang, efter denne opskrift, og den er bar god og vellykket, så der bliver ikke sidste gang.. Rigtig god opskrift

Brugte en hel dag  -  2011-01-01 12:18:30
Dejen klistrer meget og er meget besværlig at arbejde med. Kunne heller få talle med mængder til at hænge sammen!

nogen  -  2010-12-31 12:40:43
super lækker kage

Jan Ahle  -  2010-05-13 17:48:56
Hvor i ovnen skal de bages

Milesten  -  2010-01-07 17:06:34
Jeg brugte denne opskrift til nytårsaften 09/10 og det blev en stor succes. Forholdsvis nem at lave og smagte supergodt :-)

Nina  -  2009-01-05 09:10:32
Nemt at lave og smager temmeligt godt

Marianne  -  2008-12-29 12:26:00
Hvordan forvarmer man sukker ?

Daniel på 11 år  -  2007-07-12 23:36:45
den er sindsyg god da man lige har optrat med Mickhael jacksson dans er den lækker at spise

bageren  -  2007-05-18 11:28:39
husk at forvarme sukker

Ida  -  0000-00-00 00:00:00
Hvorfor købe når det er så nemt at lave selv og bliver så meget mere lækkert?

sofus  -  0000-00-00 00:00:00
den er ikke så sød, man kan spise meget af den