Kransekagetop næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
100 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1.5 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
500 gram Ren rå marcipan
   
  Glasur:
200 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
0.5 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
   
Energi:
KJ total 17422 (4148 kcal)
KJ pr. Pers. 1451 (345 kcal)
Vægt ialt 966 gram
Vægt pr. Pers. 80 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1803 KJ (429 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 17.8 gram
Kulhydrat 60.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)