Kommentarer
Nicole - 2018-02-05 19:16:34 Dejlig opskrift - synes ikke den er for stærk. Jeg brugte grønne linser og undlod nelliker :-)
- 2018-02-05 19:15:44 Jeg lavede den med grønne linser i stedet - det smagte også dejligt.
Jeg droppede både laurbærblade og nelliker, men er vild med opskriften ellers :-) Synes ikke den er for stærk, som mange ellers skriver.
Michele - 2016-07-20 20:52:45 Virkelig lækker mad. Det skal helt sikkert laves igen.
Lasse - 2016-04-08 20:35:21 Det er den dårligste dahl jeg nogensinde har smagt. Den alt for tynd og smagte mest af løg. 5 almindelig løg er alt, alt for meget i forhold til 200 gram linser tror jeg.
- 2013-10-07 10:21:31 Uha den er sku mega stærk. Lavede den men sættede ik så meget i som der står. Den smagt godt og var ik så stærk. Kan virkelige ik forstå hvordan i kan spise den med så meget krydderier i.
Henrik - 2013-04-23 16:19:24 Hvornår skal hvidløgen i?
PPP - 2012-10-13 14:43:48 Så vidt jeg ved plejer dhal ikke være så tørt. den plejer at være lidt flydende og ikke så fast.
Og nej den ka ikke fryses, syns den mister smag, hvis man fryser den ned. Det i hvert faldt ikke normalt at fryse dhal ned
Kristina - 2012-04-22 16:28:33 Er der nogen, der ved om eventuelle rester kan fryses ned?
Anne Sofie - 2011-09-11 20:25:08 .. skal lige siges jeg brugte indisk madras karry.. kan virkelig anbefales.. meget stærkt og meget lækkert:)
Anne Sofie - 2011-09-11 20:23:34 nøøj, hvor smager den bare alt for lækkert, har lige spist den.. 2 portioner:) sjældent har jeg smagt noget så lækkert!
- 2011-02-03 19:11:35 Der skal kun bruges en 1/2 l. bouillon.
Meget stærk
Michael - 2010-08-05 21:01:08 Ja, helt klart max 1 l bouillon. Fin smag, men blev på 45 min. nærmest suppe selv om jeg havde låget af det sidste kvarter.
- 2008-02-28 22:48:44 nej da ikke 1,2 dl - det skal jo være ligesom grød!
Dejlig varmt krydret dhal!
12 dl kunne måske godt have været 10dl, ellers skulle den simre i længere tid og uden låg
XX - 2007-08-07 17:13:41 12 dl. grøntbouillon? Det må være 1.2
|