Indisk Dhal næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Røde linser. tørrede. rå
12 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Spidskommen, stødt
1 spsk. Koriander, stødt
2 spsk. Karry
4 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Laurbærblade
8 Nelliker, hele
1 Kanelstang kanelstang ca. 5 cm.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Energi:
KJ total 5767 (1373 kcal)
KJ pr. Pers. 1441 (343 kcal)
Vægt ialt 2064 gram
Vægt pr. Pers. 516 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 279 KJ (66 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 9.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)