Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tafelspitz

Tafelspitz, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseculotte

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt :



Ingredienser:
1500 g.okseculotte
2 l.oksebouillon
2 gulerødder i mindre stykker
1 porre delt i mindre stykker
1 løg i kvarte
2 delte fed hvidløg
10 hele peberkorn
 
 Suppevisk:
 porretop
2 kvistetimian
5 stilkepersille
1 laurbærblad
 
 Peberrodscreme:
1.5 dl.creme fraiche 18%
2 dl.piskefløde
1 groftrevet æble
2 spsk.revet peberrod
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog kødet i bouillon tilsat urter, suppevisk og hele peberkorn i ca. 1½ time, eller til det er mørt.

Pisk fløden til skum og bland den med creme fraiche. Bland æblet i cremen sammen med peberrod og smag til med salt og peber.

Skær kødet i pæne skiver, før det serveres med Kogte persilledryssede kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17235 gange,
og udskrevet 316 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2008-08-02 10:53:52
I Wien blander man ikke æblerne i med creme fraiche. Man koger æblerne møre til en pure og blander med peberrod. Purløgscremen laves af franskbrød, vineddike og olie.