| |
|
Sønderjyske pebernødder
Sønderjyske pebernødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Æg røres med med sukker. Mel og krydderier blandes med hjortetaksalt. Det hele blandes. Lad evt. dejen hvile 1 døgn i køleskab.
Rulles i fingertykke stænger som skæres ud og trilles til pebernødder.
Bages ved 200 grader C. alm. ovn til de er lysebrune - ca.15 minutter.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8
(29 stemmer)
Opskriften er vist 43162 gange, og udskrevet 755 gange.
| |
|
|
KJ total 8768 (2087 kcal)
KJ pr. stk. 87 (20 kcal)
Vægt ialt 645 gram
Vægt pr. stk. 6 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1358 KJ (323 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 68.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Gitte - 2016-10-07 16:33:20 Mega gode
Julie - 2013-05-29 14:54:52 Hey, jeg ville lige høre hvor længe de kan holde i en kagedåse eller sådan noget
- 2008-12-19 15:37:15 hvad er hjotesalt
|
|