Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Langelandske suppeærter med medister

Langelandske suppeærter med medister, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Langelandske suppeærter med medister, billede 4 Langelandske suppeærter med medister, billede 1 Langelandske suppeærter med medister, billede 2 Langelandske suppeærter med medister, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.Medisterpølse
30 g.Oscar klar Oksebouillon
20 g.Oscar klar Grønsagsbouillon
25 dl.Vand
300 g.Gulerødder i små tern
500 g.Kartofler i små tern
500 g.Ærter
400 g.Melboller
 


Opskrift:

Medister, Oscar bouilloner og vand bringes i kog og afskummes. Medisteren koges i ca. 20 min. Tag medisterpølsen op og lad gulerødder og kartofler koge møre i suppen. Tilsæt grønærter og til sidst melboller. Medisteren skæres i skiver og tilsættes suppen umiddelbart før servering.

Tips:

Denne suppe er en af de ældste sommersupper man spiste på Langeland.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14809 gange,
og udskrevet 145 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu