Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mørbradgryde 02

Mørbradgryde 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : znille

Indsendt :


Mørbradgryde 02, billede 4 Mørbradgryde 02, billede 1 Mørbradgryde 02, billede 2 Mørbradgryde 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Svinemørbrad, afpudset
150 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Bouillonterning, grøntsag 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Løget hakkes fint og brunes sammen med kødet. Vand tilsættes så det dækker kødet sammen med bouillonterning, dijonsennep og hvidvinseddike. Småkoger ca. 20 min.

Piskefløde tilsættes og retten koges op igen inden tilsætning af maizenajævning. Til sidst tilsættes cocktailpølser.

Tilbehør:
Ris






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mørbradgryde

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (25 stemmer)

Opskriften er vist 141907 gange,
og udskrevet 1602 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 7843 (1867 kcal)
KJ pr. Pers. 1960 (466 kcal)
Vægt ialt 1380 gram
Vægt pr. Pers. 345 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 568 KJ (135 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 10.6 gram
Kulhydrat 2.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

susanne  -  2013-02-10 19:10:05
lækker ret. Næste gang vil jeg bruge hvidløg og champignon også.