Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bagt squash

Bagt squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bagt squash, billede 4 Bagt squash, billede 1 Bagt squash, billede 2 Bagt squash, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Squash store En stor squash vejer ca 500 gram.

En squash kan blive meget størrer end 500 men så bliver den for grov, 500 gram mener vi er max. for at bruge som hele squash.

Meget store squash kan bruges som revne f.eks. i kager.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Marinade:
6 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
20 gram Ingefær, frisk
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
4 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Sauteret spinat
200 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
75 gram Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
200 gram Babyspinat, frisk
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Muskat
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
800 gram Kartofler nye
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   


Opskrift:

Vask squashene og halver dem. Snit frugtkødet på kryds og tværs og læg squashen i en smurt ovnfast fad.

Rør en marinaden af soja, knust ingefær, presset hvidløg og olie og pensl blandingen på squashene. Sæt dem i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20-25 minutter.

Sauteret spinat:
Sauter champignon og tomater på pande i smør et par minutter, spinaten tilsættes og svinges rund. Krydr med muskatnød, salt og peber.

Kog kartoflerne og vend hakket persille i.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 99765 gange,
og udskrevet 1418 gange.


Energi:
KJ total 8756 (2084 kcal)
KJ pr. Pers. 2189 (521 kcal)
Vægt ialt 3474 gram
Vægt pr. Pers. 868 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 252 KJ (60 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 6.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-08-03 13:38:49
Opskriften er frisk og det smager dejligt.