Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bagte squash med parmesanskorper

Bagte squash med parmesanskorper, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bagte squash med parmesanskorper, billede 4 Bagte squash med parmesanskorper, billede 1 Bagte squash med parmesanskorper, billede 2 Bagte squash med parmesanskorper, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
150 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
1 tsk. Rosmarin, tørret
1 knsp. Cayennepeber
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 knsp Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
2 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
   


Opskrift:

Forvarm ovnen til 200 grader C.

I en dyb tallerken blandes rasp, parmesan, rosmarin, cayenne, salt og sort peber godt sammen, pas på med saltet da osten i sig selv er ret salt.

I en anden dyb tallerken piskes æg og olie let sammen.

Rens squashene og halvér dem på langs. Læg halvdelene med snitfladerne nedad og halvér dem endnu en gang på langs. Skær disse strimler over på tværs.

Vend derefter hver strimmel i æg og så i parmesanblandingen, til de er dækket med paneringen.

Læg dem lidt fra hinanden på bagepladen. Bag dem 5 - 7 minutter på hver side, til skorpen er sprød og let brunet. Vend dem af og til under bagningen.

Servér dem varme eller lune.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 26468 gange,
og udskrevet 576 gange.


Energi:
KJ total 3747 (892 kcal)
KJ pr. Pers. 936 (223 kcal)
Vægt ialt 846 gram
Vægt pr. Pers. 211 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 442 KJ (105 kcal)
Protein 8.1 gram
Fedt 6.9 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu