Bagte squash med parmesanskorper
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Forvarm ovnen til 200 grader C.
I en dyb tallerken blandes rasp, parmesan, rosmarin, cayenne, salt og sort peber godt sammen, pas på med saltet da osten i sig selv er ret salt. I en anden dyb tallerken piskes æg og olie let sammen. Rens squashene og halvér dem på langs. Læg halvdelene med snitfladerne nedad og halvér dem endnu en gang på langs. Skær disse strimler over på tværs. Vend derefter hver strimmel i æg og så i parmesanblandingen, til de er dækket med paneringen. Læg dem lidt fra hinanden på bagepladen. Bag dem 5 - 7 minutter på hver side, til skorpen er sprød og let brunet. Vend dem af og til under bagningen. Servér dem varme eller lune. |
|
Opskriften er vist 31508 gange,
og udskrevet 700 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne