Bagte squash med parmesanskorper næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
150 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
1 tsk. Rosmarin, tørret
1 knsp. Cayennepeber
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 knsp Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
2 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 3747 (892 kcal)
KJ pr. Pers. 936 (223 kcal)
Vægt ialt 846 gram
Vægt pr. Pers. 211 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 442 KJ (105 kcal)
Protein 8.1 gram
Fedt 6.9 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)