Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjerteragout

Hjerteragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hjerteragout, billede 4 Hjerteragout, billede 1 Hjerteragout, billede 2 Hjerteragout, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Kalvehjerte
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
6 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
3 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
3 laurbærblade
3 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
2 tsk. Paprika
90 gram Sardin. i olie. konserves 1 ds. sardiner i olie vejer 125 gram heraf 88 gram drænet vægt
lidt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Kødet skæres i 1 - 2 cm strimler. Gulerødderne skæres i skiver.

Løg og hvidløg hakkes fint og brunes let i en tykbundet gryde Kød og gulerødder tilsættes og brunes Rødvin, fløde, bouillon, finthakket sardiner, laurbærblade og paprika tilsættes Retten snurrer 1 time ved svag varme og smages til med salt og peber

Tips:

Serveres med kartoffelmos, syltede rødbeder og grønne bønner.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)

Opskriften er vist 51942 gange,
og udskrevet 1468 gange.


Energi:
KJ total 12961 (3086 kcal)
KJ pr. Pers. 3240 (771 kcal)
Vægt ialt 2777 gram
Vægt pr. Pers. 694 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 466 KJ (111 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 6.7 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Peter  -  2018-11-12 18:42:18
Jette Hvid, det er ikke en wokret, gulerødderne skal ikke være sprøde !


Lisbeth Leth  -  2017-08-24 16:30:29
Dejlig nem og velsmagende ret. Ja rigtig god uden sardiner :-)


John R  -  2012-01-21 10:10:22
Tilsæt evt. en porre i skiver. Det passer godt til retten.


Jette Hvid  -  0000-00-00 00:00:00
Vent med gulerødderne til de sidste 10 min. Så bliver de dejligt sprøde.


Jette Hvid  -  0000-00-00 00:00:00
Er også rigtig god uden sardiner.