Hjerteragout næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Kalvehjerte
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
6 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
3 Laurbærblade
3 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
2 tsk. Paprika
90 gram Sardin. i olie. konserves 1 ds. sardiner i olie vejer 125 gram heraf 88 gram drænet vægt
lidt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 12961 (3086 kcal)
KJ pr. Pers. 3240 (771 kcal)
Vægt ialt 2777 gram
Vægt pr. Pers. 694 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 466 KJ (111 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 6.7 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)