Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling med tomatflødesovs

Kylling med tomatflødesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingeoverlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kylling med tomatflødesovs, billede 4 Kylling med tomatflødesovs, billede 1 Kylling med tomatflødesovs, billede 2 Kylling med tomatflødesovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
1 tsk. Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Sovs:
2 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 tsk. Karry
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Bacon i tern
2.5 dl. Fløde 9 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika
   


Opskrift:

Læg kyllingestykkerne i et ildfast fad, og krydr det med paprika og salt. Sæt fadet i ovnen, og steg kyllingen i 50-55 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Pil, hak og svits løget i smør sammen med bacontern, paprika og karry. Tilsæt grofthakkede tomater og fløde, og smag til med salt og peber.

Lad sovsen koge igennem et par minutter.

Serveres med løse ris

Tips:

Ønsker man en lidt tykkere sovs, kan der anvendes 38% piskefløde.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (35 stemmer)

Opskriften er vist 50866 gange,
og udskrevet 1385 gange.


Energi:
KJ total 7673 (1827 kcal)
KJ pr. Pers. 1918 (456 kcal)
Vægt ialt 2203 gram
Vægt pr. Pers. 550 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 348 KJ (82 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 4.9 gram
Kulhydrat 2.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2011-09-10 19:50:01
Her beregner vi 2 kg. overlår til 4 pers. og der er gerne 4-5 lår pr. kg.


catqueen  -  2010-03-19 20:34:01
For meget fløde... men ellers rigtig god... ville nok halvere fløden næste gang jeg laver det


maria  -  0000-00-00 00:00:00
Den smagte ok med hvidløg og kyllingfileter, men med litt Basilikum var den endnu bedere!


Christina  -  0000-00-00 00:00:00
Den ser ufattelig god ud (:


tiger_dyret69  -  0000-00-00 00:00:00
Den er ufattelig nem at lave, jeg prøvede med kalkunbryst skret i skiver stegt på panden, med hvidløg.. så er det vildt godt...


Gitte  -  0000-00-00 00:00:00
Hvordan kan den være så god og kun have en karakter på 4.8 ?


Bente  -  0000-00-00 00:00:00
Den er bare god, tager næsten ingen tid, og med hvidløg i sovsen, så er det bare rigtig godt. Velbekomme.


Anne Marie  -  0000-00-00 00:00:00
I stedet for kyllingoverlår, brug bryst uden skind og ben så er den bare god


anastasia113  -  0000-00-00 00:00:00
god ret, nem at lave og ikke særlig tidskrævende. pres et par fed hvidløg i sovsen, så er den lige i øjet!