Kylling med tomatflødesovs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
1 tsk. Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Sovs:
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 tsk. Karry
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Bacon i tern
2.5 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika
   
Energi:
KJ total 7673 (1827 kcal)
KJ pr. Pers. 1918 (456 kcal)
Vægt ialt 2203 gram
Vægt pr. Pers. 550 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 348 KJ (82 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 4.9 gram
Kulhydrat 2.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)