Pølsestroganoff

Pølsestroganoff, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Oprindelsesland : Norge

NorgeIndsendt :      Red :
Pølsestroganoff, billede 4 Pølsestroganoff, billede 1 Pølsestroganoff, billede 2 Pølsestroganoff, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.pølser
2 hakkede løg
25 g.smør
 
70 g.tomatpure, konc.
5 dl.fløde
 
 salt
 peber
200 g.champignon i skiver, glas
1 fedhvidløg
 
 Pynt:
 persille
 
Opskrift:
Tag skindet af pølserne og skær dem i strimler. Steg løget i lidt smør i et par minutter og steg pølserne med.

Spæd med tomatpure udrørt i fløde. Lad blandingen småkoge lidt under låg.

Tilsæt champignon og smag til med salt og peber. Klip lidt persille over før servering.

Server med løskogte ris eller kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 23025 gange,
og udskrevet 340 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu