Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Medistergryde

Medistergryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Medistergryde, billede 4 Medistergryde, billede 1 Medistergryde, billede 2 Medistergryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.medisterpølse
5 dl.vand
 
2 gulerødder
2 porrer
2 løg
1000 gkartofler
6 hel allehånde
1 laurbærblad
 salt
 
 Pynt:
 persille, frisk
 


Opskrift:

Prik pølsen nogle steder med en nål. Læg den i en gryde. Hæld vandet på og kog pølsen ved svag varme i ca. 10 min. uden låg, skummes.

Tag pølsen op. Læg grønsager skåret i skiver og krydderier i gryden. Dæk gryden med låg og lad retten koge ganske småt i pølsesuppen, indtil alle grønsagerne er møre ca. 30 minutter.

Skær pølsen i skiver og læg den tilbage i gryden og lad den koge med i 5 minutter.

Drys rigeligt persille på lige før serveringen.

Server med rugbrød og sennep.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 21020 gange,
og udskrevet 337 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-12-16 17:22:01
ingen allehånde. tilsat chilli, persillerod og løg