Kavarma meuniere

Kavarma meuniere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Oprindelsesland : Bulgarien

BulgarienIndsendt :     

Ingredienser:
800 g.flæsk
500 g.kalvelever
5 peberfrugter
4-5 løg
1-2 tomater
2.5 dl.svampe
0.75 dl.hvidvin
 bønneurt
 paprika
 peber
 persille
0.5 dl.fedt eller solsikke olie
 salt
 
Opskrift:
Skær kødet i små stykker og steg i olie og lidt vand. Tilsæt løg og når løgene er møre - den kogte lever skåret i terninger, opskåret svampe, peber, tomater, peber, bønneurt, vin, salt og lidt lun vand. Røre, øse i (ovnfast) fad eller skål og bag i en varm bageovn.

Server med fint hakket persille.

Tips:

Oversat fra engelsk





karakterer:
Opskriften er vist 13056 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu