Hindbærkoldskål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Hindbærpure:
300 gram Hindbær, frost
5 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
4 dl. Tykmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
100 gram Hindbær, friske 1 dl. friske hindbær vejer ca. 60 gram.
   
Energi:
KJ total 5260 (1252 kcal)
KJ pr. Pers. 1315 (313 kcal)
Vægt ialt 1460 gram
Vægt pr. Pers. 365 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 360 KJ (85 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 10.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)